Виконання ліцензійних вимог футбольних клубів України вищої ліги на право участі у всеукраїнських змаганнях із футболу в сезоні 2007−2008 рр. - Стороженко, С. М.; Storojenko, S. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У роботі представлено результати атестації футбольних клубів України вищої ліги на право участі у всеукраїнських змаганнях із футболу серед професійних команд у сезоні 2007–2008 рр. Розглянуто виконання командами критеріїв: кадрово-адміністративного, правового, інфраструктурного, спортивного й фінансового. Визначено недоліки кожного щодо команд вищої ліги та запропоновано шляхи їх усунення. The results of Attestation of soccer clubs of Ukraine of major league are in-process presented on a right for participating in the Allukrainian competitions on football among professional commands in a season 2007-2008 Implementation of criteria is considered commands: skilled -administrative, legal, infrastructural, sporting and financial. Failings are certain on every criterion of commands of major league and the ways of their removal are offered.
Implementation of the Licensed Requirements of Soccer Clubs of Ukraine of Major League on a Right for Participating in the Allukrainia n Co mpetitions on Football in a Season 2007−2008.
Keywords: атестація; ліцензування; критерії; кадрово-адміністративний; правовий; інфраструктурний; спортивний та фінансовий; licensing; Attestation; criteria; skilled-administrative; legal; infrastructural; sporting and financial