Психолого-педагогічні засади розвитку образного мислення в умовах вищої мистецької школи - Панасюк, Світлана Леонідівна (My University, 2023)
Створення художніх образів вимагає від митця максимальної активізації образного мислення. В свою чергу, для того, щоб осягнути художні образи мистецтва, майбутні фахівці повинні мати сформоване образне мислення.
Keywords: образне мислення, здобувачі освіти; фахова підготовка; вища мистецька школа