Петро Миколайович Гусак - Сидорук, Інна Петрівна; Бєлкіна-Ковальчук, О. В. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Висвітлено життєвий і творчий шлях професора, доктора педагогічних наук, завідувача кафедри соціальної педагогіки Волинського національного університету імені Лесі Українки Петра Миколайовича Гусака. Матеріал біобібліографічного покажчика згруповано у три розділи. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Petro Mykolayovych Husak
Keywords: Гусак П. М.; бібліографічні видання; Husak P. M.; bibliography; 91.9:74.03(4УКР)-8; 016:37(477)