Рекреаційно-туристичне державне регулювання - Андрійчук, Ольга Ярославівна; Andriіchuk, Olga Ya. (Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2014)
Розглядаються та аналізуються чинні нормативно-правові акти направлені на державну підтримку розвитку туристичного потенціалу нашої країни та збереження її рекреаційної привабливості. Examines and analyzes the existing normative-legal acts aimed at the state support of development of the tourism potential of our country and preserve its recreational appeal.
State regulation ofrecreation and tourism
Keywords: рекреація; туризм; документи; recreation; tourism; documents