Розвиток сфери освітніх послуг на Волині - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Львівська комерційна Академія, 2005)
Розглянуто актуальні питання розвитку сфери освітніх послуг у Волинському регіоні, досліджено особливості формування ринку Розглянуто актуальні питання розвитку сфери освітніх послуг у Волинському регіоні, досліджено особливості формування ринку освітніх послуг, надання послуг навчальними закладами різних рівнів акредитації та за напрямами підготовки, подано трактування економічної категорії "освітні послуги" та її характерні особливості.
Keywords: Освітні послуги; освіта; заклади освіти; ринок освітніх послуг