Актуальність ідей Анрі Файоля в умовах сьогодення - Остапйовський, Ігор Євгенович; Остапйовська, Тетяна Петрівна; Ostapiovskyi, Ihor Ye.; Ostapiovska, Tetiana P. (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2015)
У статті обґрунтовано актуальність проблеми. Розкрито внесок Анрі Файоля у розвиток менеджменту. Визначено перспективи подальшого наукового пошуку. The actuality of problem is reasonable in the article. The contribution of Henri Fayol is exposed to development of management. The prospects of further scientific search are certain.
The actuality of ideas of Henri Fayol is in the conditions of present time
Keywords: Анрі Файоль; управління; принципи управління; функції управління; менеджмент; Henri Fayol; management; principles of management; management function; management