Управління організаційним розвитком підприємства - Слободян, Владислав Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі проведено комплексне дослідження теоретико-методичних засад і практичних аспектів управління організаційним розвитком підприємства в умовах трансформації економіки, активізації конкурентних процесів і зростання ролі внутрішніх організаційних чинників. Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до управління організаційним розвитком підприємства, зокрема визначено сутнісні характеристики організаційного розвитку підприємства, проаналізовано особливості управління ним, досліджено методичні підходи до оцінки рівня організаційного розвитку підприємства та ефективності управління ним.
Keywords: організаційний розвиток; управління; підприємство; ефективність; організаційна структура; персонал