Конфлікт-менеджмент - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Рекомендовано бібліографічні матеріали про закономірності стосунків та поведінки людей у конфліктних ситуаціях, причини виникнення конфліктів, технології та методи їх подолання. Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Конфлікт-менеджмент» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет економіки та управління).
Keywords: бібліографічні видання; конфліктологія; види конфліктів; динаміка конфлікту; 316(01)