Дискусійні питання сурогатного материнства - Коренга, Юлія Володимирівна; Korenha, Yuliia V. (Західноукраїнська організація "Центр правничих ініціатив", 2012)
Тези присвячені вирішенню основних питань сурогатного материнства законодавчим шляхом.
Keywords: сурогатне материнство; суб’єкти сурогатного материнства; сурогатна матір; подружжя