Інноваційні підходи до використання реклами та PR-технологій в готельно-ресторанному бізнесі - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Демчук, Ольга Андріївна (My University, 2021)
У статті розглянуто вплив реклами та PR-технологій на готельно-ресторанну індустрію. Проаналізовано ефективність використання соціальної мережі Instagram для просування готельно-ресторанного бізнесу. Роз-глянуто основні переваги та недоліки рекламної кампанії у мережі. Зважаючи на розвиток індустрії гостин-ності, реклама та PR-технології є основними засобами просування ресторанного бізнесу. Адже сучасна го-тельно-ресторанна сфера дуже динамічна, щодня відкриваються різноманітні заклади, яким з урахуванням зростаючої конкуренції потрібно просувати власний заклад за допомогою реклами і PR-акцій. Також, важли-во, що за допомогою Інтернету і соціальних мереж можна розробляти різні види інтернет-реклами. Вельми актуальним на сьогодні у розвитку та популяризації ресторану чи готелю є створення контенту для закладу, або ж як це називають Social Media Marketing (SMM).
Keywords: реклама; PR-технології; соціальні мережі; готельно-ресторанний бізнес; 659.44:640.43