Чарівність. Джаз-вальс : для інструментального ансамблю - Весняк, Ю.; Кучерук, Володимир Феофілович (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування здійснене для інструментального ансамблю на основі фортепіанного твору Ю. Весняка "Чарівність. Джаз-вальс". Музичний твір пройшов апробацію в інструментальному ансамблі факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Інструментування, Аранжування, Ансамблевий клас, Оркестровий клас а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв.
Keywords: Аранжування; ансамбль; чарівність; джаз-вальс; Весняк; інструменти; 780.8:785.7.088