Напрями удосконалення системи управління витратами підприємства - Хвалько, Богдан Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретико-методичні основи формування системи управління витратами підприємства, здійснено аналіз діяльності й оцінку ефективності системи управління витратами підприємства та запропоновано шляхи удосконалення системи управління витратами підприємства.
Keywords: витрати підприємства; управління витратами; собівартість; діагностика витрат; система управління витратами; оптимізація витрат; бюджетування; центри відповідальності