Основи науково-дослідної роботи - Мандрик, Юрій Борисович; Mandryk, Yu. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи науково-дослідної роботи» складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки «магістрів» спеціальності «Музичне мистецтво».
Keywords: науково-дослідна робота; наука; наукові дослідження