Економічний ризик промислового підприємства : конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
У виданні розкрито сутність економічного ризику промислового підприємства та його складових, висвітлено теоретичні засади ризику, охарактеризовано кількісні методи оцінки економічного ризику, окрему увагу приділено прийняттю управлінських рішень в умовах невизначеності. Рекомендовано студентам шостого курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 8.18010014 – «Управління фінансово-економічною безпекою».
Keywords: економічний ризик