Теорія ймовірностей та математична статистика - Хомяк, Марія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Посібник містись три розділи: «Випадкові події», «Випадкові величини» та «Елементи математичної статистики», в кожному з яких подано теоретичний матеріал, типові задачі з розв’язками, запитання для самоконтролю та вправи, а також необхідні таблиці та завдання для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика).
Keywords: Поняття теорії ймовірностей; Випадкові події; Поняття випадкової величини; Дискретні випадкові величини; 519.21(075.8)