Лісові культури - Кичилюк, Олександр Володимирович; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Бортнік, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Kychyliuk, Oleksandr V.; Hetmanchuk, Anatolii I.; Bortnik, Tetiana P.; Voitiuk, Vasyl P.; Andreieva, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У методичних рекомендаціях приведено основні інформаційно-довідкові та нормативні матеріали для проведення розрахунків і прийняття необхідних інженерних рішень під час виконання курсової роботи, а також методичні поради стосовно опрацювання і оформлення окремих розділів цієї роботи.
Keywords: лісовідновлення; лісорозведення; лісові культури; лісокультурна площа; площа живлення; reforestation; forestation; forest cultures; regeneration area; growing space