Ігрові технології навчання біології базової школи - Ігнатишина, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Магістерська робота присв′ячена вивченню впровадження ігрових технологій на уроках біології базової школи. Мета роботи практично перевірити ефективність використання ігрових технологій на уроках біології, визначити необхідні для цього навчально-методичні умови, проаналізувати результативність роботи у класі із застосуванням ігрових технологій і без них. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставлених завдань. В першому розділі розкрито сутність ігрових технологій як предмету науково-педагогічних досліджень, класифікацію та їх педагогічне значення. Другий розділ розкриває методичні аспекти та практичні сторони впровадження ігрових технологій на уроках біології. У третьму розділі аналізуються результати дослідження впровадження ігрових технологій на уроках біології базової школи та їх ефективність. Магістерська робота викладена на на 68 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3 розділів, висновків.
Keywords: Ігрові технології навчання; результативність роботи у класі; уроки біології