Вікова психологія: методичні рекомендації до самостійної роботи - Гошовський, Ярослав Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичні рекомендації призначені для студентів ІІ, ІІІ курсів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання.«Вікова психологія»: методичні рекомендації до самостійної роботи містять тематику самостійного вивчення, методичні рекомендації, словникову роботу, питання та завдання для самоконтролю
Keywords: сензитивні періоди; кризи розвитку; 159.922.6(072)