Роль особистості перекладача в міжкультурному діалозі: Петро Рихло – будівничий моста між літературами - Іваницька, М. Л.; Ivanytska, M. L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті подано матеріал про вченого, перекладача і популяризатора німецькомовної літератури Буковини Петра Рихла. Визначено головні риси його індивідуального стилю та роль особистості в міжкультурних контактах. The article contains materials about Peter Rychlo, scientist, translator, and popularizer of German literature of Bukowina. The main features of his individual style and the role of his personality within intercultural contacts have been determined.
The Role of Translator’s Personality in the Intercultural Dialog: Peter Rychlo Building Bridges Between Literatures
Keywords: переклад; translation; Петро Рихло; Peter Rychlo; індивідуальний стиль; individual style