Можливості рекреаційного потенціалу об’єктів природно-заповідного фонду басейну річки Красоха - Мельник, Олег Володимирович; Мельнійчук, Михайло Михайлович; Стельмах, Валентина Юріївна; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (Гайворонська міська рада, 2023)
Проведено дослідження рекреаційного потенціалу малої річки Красоха. Здійснено опис об’єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ), що знаходяться в басейні річки. Запропоновано заходи оптимізації рекреаційного використання об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; р. Красоха; р. Кормин; р. Стир; Колківська ТГ; Луцький район; Волинська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)