Діяльність американського альянсу здоров’я, фізкультурної освіти, рекреації й танців крізь призму часу - Мединський, С.; Medynskiy, S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено актуальне питання впливу громадських організацій розвинених країн (на прикладі Американського альянсу здоров’я, фізкультурної освіти, рекреації і танців у США) та проблеми впровадження передового досвіду в практику організації контролю за наданням фізкультурно-спортивних та оздоровчих послуг населенню України. Проведене дослідження засвідчило наявність у США великої кількості громадських організацій, які надають фізкультурно-спортивні послуги та контролюють їх якість, поширюють ідеї здорового способу життя в суспільстві, особливо серед молоді, упроваджують передові практичні програми у практику оздоровлення населення. The article examines impact of public organizations in developed countries (for example, American alliance of health, physical education, recreation and dance USA) and problems of excellence in practice of control over physical culture and sport and recreation services to population of Ukraine. The research showed presence in the U.S. a large number of public organizations that provide sports services and control their quality, spread the idea of a healthy lifestyle in society, especially among young people.
Activity of the American Alliance of Health, Physical Education, Recreation and Dance Through the Prism of Time
Keywords: громадська організація; громадська організація, фізкультурно-спортивні послуги; здоровий спосіб життя; public organization; sports services; healthy lifestyle