Економічний ризик промислового підприємства : методичні вказівки для практичної та самостійної роботи - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
У методичних вказівках наведено теми семінарських занять, тести до теоретичного матеріалу, практичні завдання, окрему увагу приділено методам оцінки та вимірювання ризику. Рекомендовано студентам шостого курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 8.18010014 – «Управління фінансово-економічною безпекою».
Keywords: економічний ризик