Польська мова (фонетика) - Васейко, Юлія Святославівна; Бай, Олена Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У виданні подано навчально-методичні матеріали (фахові та загальні компетентності й програмні результати, теми лекційних та практичних занять, завдання для самостійного опрацювання, рекомендована література, тести для перевірки знань, засади оцінювання і под.), котрі допоможуть здобувачам освіти спеціальності 014 середня освіта предметної спеціальності 014.02 середня освіта (мова та зарубіжна література) спеціалізації 014.028 польська мова та зарубіжна література освітньо-професійної програми середня освіта. польська та англійська мови. зарубіжна література у повному обсязі опанувати освітній компонент «Польська мова (Фонетика)».
Keywords: фонетика польської мови; польська мова; фонетика; звук; наголос; склад