Право соціального захисту України : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030401 «Правознавство» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Право соціального захисту України» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline «Law of social protection of Ukraine» defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Law of social protection of Ukraine: the working program of academic discipline Direction of preparation 6.030401 «Jurisprudence». Form of study: full-time
Keywords: соціальний захист; державні соціальні допомоги; пенсія; соціальні послуги; соціальні пільги; інвалід; прожитковий мінімум; малозабезпеченість; social protection; state social assistance; pension; social benefits; social services; disabled; a living wage; low income