Закріплення концептуальних положень кримінально-виконавчої політики в Законі України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України» та їх реалізація - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (ТОВ "Гарантія", 2010)
У статті визначено основні правові концептуальні положення діяльності органів і установ виконання покарань, на які Законом “Про Державну кримінально-виконавчу службу України” покладається завдання щодо здійснення єдиної державної політики у цій сфері. In the article main legal conceptual principles of activity of organs and establishments of implementation of punishments are defined on which by means of Law “On State criminally executive service of Ukraine” a task towards realization of unitary public policy in this sphere are laid.
Keywords: кримінально-виконавча політика; Державна кримінально-виконавча служба; законодавство; покарання; права людини