Економіко-математичне моделювання : програма нормативної навчальної дисципліни (ОС бакалавр, напрям «Міжнародні економічні відносини», 3 курс, 5 семестр д.ф.н.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Студенти знайомляться із загальною характеристикою економіко-математичних методів і моделей; кількісною інформацією, систематизацією й обробкою даних; методами одномірного аналізу; методами та моделями прогнозування часових рядів економічних систем; методами та моделями планування; теорією ігор і прийняття рішень. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Основи економіко-математичного моделювання. 2. Методи та моделі прогнозування й планування, теорія ігор.
Програма навчальної дисципліни «Економіко-математичне моделювання» підготовки бакалавра, галузі знань 0302 «Міжнародні відносини», напряму 6.030203 «Міжнародні економічні відносини»
Keywords: економіко-математичне моделювання; economic and mathematical modeling