До питання про поточний контроль знань студентів при вивченні математичних курсів - Швай, Ольга Леонідівна; Shvai, Olha L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті проаналізовано основні вимоги до проведення поточного контролю знань студентів при вивченні математичних курсів. The article analyses the main requirements for ongoing monitoring of the students’ knowledge in studying mathematical courses.
The question of current control of students' knowledge in the study of mathematics courses
Швай Ольга Леонідівна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: навчання; studying; поточний контроль; monitoring; тест; test