Економічна сутність та класифікація інвестицій - П’ята, Л. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено економічну сутність та класифікацію інвестицій
Keywords: сутність інвестицій; класифікація інвестицій