Маркетинговий менеджмент: конспект лекцій - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Конспект лекцій складено відповідно до програми дисципліни, навчальне видання містить лаконічне й чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять, екзамену.
Рекомендовано студентам 6 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент бізнес-структур», «Управління фінансово-економічною безпекою», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: маркетинг; менеджмент; маркетингова стратегія; організація маркетингу; маркетинговий аудит