Діагностика рівня розвитку компонентів творчого потенціалу магістрів дошкільної освіти у процесі професійної підготовки - Ємчик, О.; Iemchyk, Oleksandra (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Статтю присвячено проблемі діагностики творчого потенціалу магістрів дошкільної освіти, яка здійснювалася у процесі професійної підготовки в магістратурі за розробленою системою критеріїв і показників, що відображають основні компоненти означеного феномену. Аналіз результатів вивчення сутності та складових творчого потенціалу магістрів дошкільної освіти зумовили і визначення рівнів розвитку творчого потенціалу: репродуктивний (низький), адаптивний (середній) та інноваційно-творчий (високий).
Diagnostics of levels of components of the creative potential of the masters of preschool education in the process of professional training
Keywords: творчий потенціал магістра дошкільної освіти; компоненти творчого потенціалу; the creative potential of the master of preschool education; the components of the creative potential