Вища математика: методичні рекомендації для самостійної роботи студентів факультету хімії, екології та фармації - Ройко, Лариса Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання призначене для самостійної роботи студентів з курсу «Вища математика», містить типові завдання з кожного модуля навчальної програми для студентів факультету хімії, екології та фармації.
Keywords: елементи лінійної алгебри; математичний аналіз; 51(072)