Лісова політика - Лакида, Петро Іванович; Кравець, Павло Васильович; Павліщук, Оксана Петрівна; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Босак, Юлія Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях наведено теоретичні засади та основні поняття лісової політики; принципи, компоненти, цілі, задачі лісової політики; систему інструментів лісової політики; а також методику виконання практичних робіт.
Keywords: політика; лісове законодавство; лісовий кодекс; управління лісами; 630*9(072)