Перетворення міста Луцька в екомісто - Олейник, Вікторія Василівна; Скороход, Ірина Святославівна; Oleinyk, Viktoriia V.; Skorokhod, Iryna S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У роботі розглядається поняття еко-місто. Визначено методи формування таких міст та переваги їх створення. The notion of eco-city is considered in this paper. The methods for formation of such cities and advantages of their creating are defined.
Keywords: еко-місто; eco-city; інтенсивне озеленення; intensive landscaping; екстенсивне озеленення; extensive landscaping; зелена покрівля; green roof