Регіональні особливості зовнішньої торгівлі товарами України - Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розглянуто регіональні особливості зовнішньої торгівлі товарами України
Keywords: зовнішня торгівля; товари; Україна; 911.3:339.5(477)60