Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи - Ковальчук, Тарас Олександрович (My University, 2024)
У роботі визначено особливості сучасного станута обґрунтовано перспективи розвитку кейтерингу в закладі ресторанногогосподарства «Чевермето». Перший розділ бакалаврської роботи присвячено визначенню теоретикометодичних основ дослідження кейтерингу в закладах ресторанного господарства. Розкрито сутність кейтерингу, класифікацію послуг та види кейтерингу, які надають підприємства ресторанного господарства. Охарактеризовано особливості процесу кейтерингового обслуговування у закладах ресторанного господарства. Визначено методичні засади дослідження. У другому розділі бакалаврської роботи подано загальну характеристику діяльності ресторану «Чевермето». Здійснено аналіз асортиментних груп страв закладу та SWOT-аналіз діяльності ресторану «Чевермето». Проаналізовано послуги з кейтерингу в ресторані «Чевермето», а саме під час обслуговування фуршету, короткої перерви та барбекю. Подано розрахунки меню для обслуговування фуршету та барбекю або пікніку на 30 осіб. Розкрито особливості організації виїзного банкету з нагоди дня народження на 120 осіб. Подано чіткий план проведення виїзного банкету та розрахунок меню для забезпечення обслуговування. У третьому розділі бакалаврської роботи визначено напрями удосконалення кейтерингових послуг в ресторані «Чевермето». Окреслено проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в закладі. Розроблено пропозиції щодо удосконалення кейтерингу в ресторані «Чевермето».
Keywords: кейтеринг; кейтерингове обслуговування; ресторанне господарство; ресторан; удосконалення послуг