Вибір : (Психопатологічний хронопис) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут екології масової інформації Львівського національного університету імені Івана Франка, 2005)
У статті крізь історичну та психологічну призму розглянуто проблему вибору. В статье сквозь историческую и психологическую призму рассмотрена проблема выбора.

The article through historical and psychological perspective the problem of choice.
Keywords: вибір; політика; вибори; правитель