Роль інновацій в умовах цифрової трансформації економіки України - Олійник, Даниїла; Ніжний, Даниїл (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
В умовах цифрової економіки та викликів нової епохи інновацій зростає потреба в інтеграції науки та бізнесу та прийняття актуальних рішень в умовах війни та повоєнного відновлення України. Однією з головних цілей цифрової трансформації економіки в Україні на 2024 рік є збільшення частки ІТ у ВВП країни до 10%, одночасно створюючи сприятливі умови для інвесторів – відкритий ринок, прозору податкову та митну системи та створення нових робочих місць.
Keywords: цифрова трасформація; інновації; технологічна екосистема; 004.6