Проблеми оцінювання вартості вітчизняного бізнесу - Тарасюк, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено проблеми оцінювання вартості вітчизняного бізнесу
Problems of valuation of domestic business
Keywords: ринкова вартість бізнесу; оцінка