Психоаналіз у практиці журналістської роботи - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Стаття присвячена розглядові можливостей використання журналістами психоаналізу як інструменту для здійснення професійної діяльності.

The article is devoted to the the possibilities of using journalists psychoanalysis as a tool for professional activities .
Keywords: журналістика; психоаналіз; інтерв’ю; психологічний тип; journalism; psychoanalysis; interviews; psychological type