Коригуюча гімнастика, тейпування, постізометрична релаксація - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра фізичної терапії та ерготерапії, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Коригуюча гімнастика, тейпування, постізометрична релаксація» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Навчально-науковий медичний інститут, Кафедра фізичної терапії та ерготерапії). Розміщення джерел (53 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; Види гімнастики; Тейпування; Постізометрична релаксація; 61(01)