Землекористування в агросфері України: сучасний стан та тенденції - Караїм, Володимир Павлович (My University, 2025)
Здійснено аналіз сучасного стану та тенденцій землекористування в агросфері України
Keywords: Землекористування; агросфера України; 001(477.82)(082)