Пріоритетні напрями податково-бюджетної політики регіону - Павлов, Костянтин Володимирович; Панасюк, Л. І.; Pavlov, Kostiantyn V.; Panasiuk, L. I. (Спілка економістів України, 2014)
Статтю присвячено дослідженню бюджетного процесу, визначено особливості надходжень та ефективність використання коштів місцевих бюджетів Волинської області. Виявлено проблеми, що спричиняють нераціональні видатки територіальним громадам та надано пропозиції щодо їх вирішення.

The article studies the budget process, the peculiarities of revenue and efficiency of local budgets of Volyn region. The problems that cause wasteful spending local communities and provided suggestions for their solution.
Keywords: Податковий борг; видатки; місцеві бюджети