Психологічне проектування життєвого шляху особистості - Вірна, Жанна Петрівна (My University, 2020)
Навчальний курс передбачає здобуття студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок з оволодіння методами і засобами вивчення проектування життєвого шляху особистості впродовж усього життя. Навчальний курс вміщує теоретико-емпіричний матеріал вивчення прогнозу розвитку особистості у площині розгортання її життєвого шляху. Цінним здобутком програми є конкретний теоретико-прикладний матеріал, у якому зібрано оригінальний матеріал з вивчення психологічного простору і часу розгортання життєвого шляху особистості; специфіки прояву життєвої активності, смислу життя і компетентності у прогнозуванні життєвого шляху особистості та впливу соціальної інституалізації на ефективність прогнозування життя.
Keywords: силабус; проектування життєвого шляху особистості