Концертмейстерський клас : робоча програма навчальної дисципліни - Гордійчук, Людмила Василівна; Hordiichuk, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Зміст робочої програми навчальної дисципліни «Концертмейстерський клас» орієнтований на специфіку підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво», за освітньою програмою «Музичне мистецтво». Рекомендовано викладачам та студентам музичних, музично-педагогічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: Концертмейстерський клас; Concert class; Робоча програма; Work program