Релаксаційні процеси в напівпровідниках : програма нормативної навчальної дисципліни - Мирончук, Галина Леонідівна; Myronchuk, Halyna L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Релаксаційні процеси в напівпровідниках» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін, забезпечує професійний розвиток магістра та призначена для узагальнення, систематизації та закріплення теоретичних знань і практичних навиків, набутих за час навчання, які сприятимуть розумінню процесів збудження, захоплення й релаксації нерівноважних носіїв заряду та методи визначення параметрів локальних центрів у напівпровідниках.
Програма навчальної дисципліни «Релаксаційні процеси в напівпровідниках» підготовки магістра, галузі знань «10 – Природничі науки», спеціальності «105 – Прикладна фізика та наноматеріали» освітньої програми «Прикладна фізика»