Кримінальне право (особлива частина) - Саско, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять, перелік ключових термінів і понять, методичні вказівки щодо підготовки до семінарських занять, а також перелік рекомендованої літератури.
Keywords: кримінальні правопорушення; 343.2(072)