Імітаційна модель прогнозування грошових потоків університету - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Національний університет "Острозька академія", 2011)
У статті побудовано імітаційну модель прогнозування грошових потоків університету, яка відображає динаміку надходжень, видатків та залишків коштів на казначейському рахунку. The simulation model of prognostication of money streams of university, which represents the dynamics of receipts, charges and tailings of facilities on a treasury account is built. For a design a probabilistic-automat method is utilized.
Simulation model of prognostication of money streams of university
Keywords: надходження; поступления; receipts; видатки; расходы; charges; залишки коштів; остатки средств; tailings of facilities; імітаційна модель; имитационная модель; simulation model; імовірнісно-автоматний метод; вероятносно-автоматный метод; probabilistic-automat method; університет; университет; university; прогнозування; прогнозирование; prognostication