Сучасні підходи до визначення сутності земельного менеджменту - Караїм, Володимир Павлович; Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Представлено сучасні підходи до визначення сутності земельного менеджменту
Keywords: Земельний менеджмент; сталий розвиток; земельні ресурси