Економічні інструменти як складова економічного механізму управління природокористуванням - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (ГО “Київський економічний науковий центр”, 2013)
У роботі досліджуються питання економічних інструментів, що є складовою економічного механізму управління природокористування. Визначено основні форми еколого-економічних інструментів природокористування.

The issues of economic instruments as part of the economic mechanism of management of natural resource are studied in the paper. The basic forms of environmental-economic instruments of nature use are defined.
Keywords: економічний механізм; economic mechanism; еколого-економічні інструменти; environmental-economic instruments