Курорт Східниця: сучасний стан, функціонування, модернізація - Кобак, Софія Валеріївна (My University, 2024)
У роботі здійснений аналіз сучасного стану й функціонування курорту Східниця. На підставі аналізу наукових праць узагальнено підходи до дослідження санаторно-курортного господарства у структурі регіональних туристичних систем, виявлено особливості територіальної організації санаторно-курортного господарства Львівської області з метою оптимізації його просторового розвитку, проаналізовано проблеми функціонування санаторно-курортного комплексу курорту Східниця та запропонувати шляхи його модернізації.
Keywords: курорт; санаторій; лікувальний туризм; оздоровчі послуги